Copyright 2021 - Lapin Humina Oy

Isännöinti

Laadukasta, selkeästi hinnoiteltua isännöintipalvelua asunto-osakeyhtiöille Rovaniemellä, Sodankylässä, Levillä, Kittilässä, Posiolla, Kemijärvellä sekä muualla Lapissa. ASUNTO-OSAKEYHTIÖT

• Tarjoamme isännöinnin kokonaispalvelua, johon kuuluu yhtiön hallinnollisten tehtävien, kirjanpidon ja tilinpäätöksen hoitaminen, kokouksiin osallistuminen, pienten ja tavanomaisten vahinko- ja korjaustapahtumien huolto ja järjestäminen sekä muu ennakoitavissa oleva normaali toiminta. Meillä erilliset laskut on siis minimoitu, joka näkyy viime kädessä asiakkaillamme edullisempina hintoina!

 

• Käytössämme on yksi alan kehittyneimmistä isännöintijärjestelmistä, joka mahdollistaa yhtiön kokonaisvaltaisen isännöinnin hoitamisen. Käytössämme on myös sähköinen kirjanpito ja materiaalit ovat aina saatavilla nähtäväksenne paikasta riippumatta.

 

• Pyrimme käyttämään yhteistyökumppaneina (esim. korjaushankkeiden toteutukseen) ensisijaisesti  mieluiten paikallisia toimijoita/yrityksiä.

 

• Toiminta-alueemme on Rovaniemi ja koko Lappi.

 

PALVELUKOKONAISUUS

Teemme aina yksilöidyn tarjouksen palveluistamme asiakkaalta saamien tietojen perusteella.

Tarjoamme isännöinnistä kokonaispalvelupaketin, pienemmille asunto-osakeyhtiöille voimme tarjota myös kiinteistökirjanpidonpakettia.

Asiakkaamme saavat käyttöönsä alansa tuoreimmat tiedot omaavan vastuuisännöitsijän.

Meillä isännöitsijä on paikalla ja saavutettavissa helposti ja nopeasti.

 


HINNOITTELU

Tarjoamme isännöinnin kokonaispalvelupakettia aina kuukausihintaan. Hinta sisältää kaikki yllämainitut tavanomaiset palvelut eikä piilokuluja synny.

Tietyt tehtävät erillisveloitushinnaston mukaisesti, toimitamme aina tarjouksen mukana asiakkaalle palvelusisällön sekä -hinnaston.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Kuukausihinnan määrittää mm. taloyhtiön koko, huoneistojen määrä ja rakennusvuosi.

 


SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Tarjoamme isännöinnin kokonaispalvelua kuukausihintaan.

Halutessanne voimme tulla esittäytymään ja kertomaan lisää tarjouksestamme/yrityksestämme.

Sopimuksen syntyessä vahvistetaan vastuuisännöitsijä taloyhtiöllenne.

 


UUDISKOHTEET - RAKENTAJAT / RAKENNUTTAJAT

Olemme käytettävissänne jo yhtiön perustamisvaiheista alkaen, mm. taloussuunnitelman laatimisessa ja kokouksiin osallistumisessa.

 


 

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

 

Viimeksi päivitetty: 14.02.2020

f