Copyright 2021 - Lapin Humina Oy

Yritys

Lapin Humina on rovaniemeläinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa kirjanpito- ja isännöitsijäpalveluita asunto-osakeyhtiöille Lapin alueella.

Lapin Humina Oy on perustettu vuonna 2016 ja se tarjoaa isännöinnin ja kiinteistökirjanpidon palveluita asunto-osakeyhtiöille. Yrityksemme kotipaikka on Rovaniemi. Yrityksessämme on aloittanut vuonna 2019 kaksi osa-aikaista työntekijää, toinen laskutuksessa sekä kirjanpidon parissa ja toinen isännöinnin asiakaspalvelussa.

Me yrittäjinä olemme kokeneita talouden alan ammattilaisia, joilla on usean vuoden kokemus taloyhtiöiden isännöinnin kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksien laatimisesta. Isännöintiasiakkainamme on tällä hetkellä erityyppisiä ja kokoisia kiinteistöjä Rovaniemeltä, Sodankylästä ja Kemijärveltä. 

Palvelumme on laadukasta ja ajattelemme ihmislähtöisesti. Ajattelemme asiakastamme. Haluamme myös parantaa isännöintialan arvostusta ja tarjota tuoretta näkökulmaa isännöinnin hoitoon.

Tarjoamme asiakkaillemme isännöinnin kokonaispalvelua tai vaihtoehtoisesti kiinteistökirjanpitopalvelua pienille taloyhtiölle, joille itse isännöitsijän valinta ei ole tarpeen. Molemmat palvelut räätälöidään teille sopivaan kuukausihintaan, jolloin yhtiölle ei muodostu piilokuluja! Kirjanpidon hinnaston näet täältä: Kiinteistökirjanpito

 


 MINNA HARJULA, kirjanpitäjä / isännöitsijä / yrittäjä

Olen Minna, koulutukseltani taloushallinnon tradenomi (AMK) ja Lapin Humina Oy:n perustajayrittäjä sekä kiinteistökirjanpitäjä sekä isännöitsijä. Olen lähtöisin Sodankylästä.

Olen erikoistunut kiinteistökirjanpitoon ja vahvuuksiani onkin taloyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu nimenomaan asunto-osakeyhtiöiden talouden seuraamiseen ja hoitoon.
Lisäksi se takaa nopean tiedonkulun asiakkaiden ja meidän välillä, koska toiminnot ovat sähköisiä ja raportit tulostettavissa nopeasti mistä vain, jolloin ei olla aikaan ja paikkaan sidottuja.

Minuun voi olla yhteydessä kirjanpitoon sekä yritykseemme liittyvissä asioissa. Toimin myös voimakkaasti taustalla isännöinnin tehtävien puolella.

Kiinteistökirjanpito on tarkoitettu taloyhtiöille, joille isännöitsijää ei haluta valita/valinta ei ole tarkoituksen mukaista/sen hetkinen isännöitsijä ei tee kirjanpitoa itse.

Isännöintipalvelu on tarkoitettu kaikille taloyhtiöille, jotka haluavat pätevän, tuoreen näkökulman omaavan isännöitsijän sekä ammattitaitoisen kirjanpitäjän talouden hoitoon.

 

 


 

 TIMO PELTOPERÄ - isännöitsijä 1.7.2017-29.10.2019

 

Timo ei ole enää palveluksessamme tapaturmaisen menehtymisen vuoksi. Timo oli pidetty, isännöintialan ammattilainen Rovaniemellä ja jäämme kaipaamaan hänen ystävällistä ja reipasta työotettaan.

 


  

 ARI PASANEN - isännöitsijä 1.11.2019 →

 Ari aloitti harjoittelijana syyskuussa 2019 ja on jatkanut meillä töitä siitä lähtien samalla valmistuen isännöitsijäksi, IAT.

 


 JOHANNA LI - kiinteistösihteeri/kirjanpitäjä 9.11.2020 →

Johannan tehtäviin kuuluvat kirjanpito ja laskutusasiat sekä muun muassa henkilötieto- ja muiden järjestelmiemme ylläpitotehtävät. Johanna on koulutukseltaan merkonomi.

 

Viimeksi päivitetty: 21.01.2021

f