Copyright 2020 - Lapin Humina Oy

Yritys

Lapin Humina on rovaniemeläinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa kirjanpito- ja isännöitsijäpalveluita asunto-osakeyhtiöille Lapin alueella.

Lapin Humina Oy on perustettu vuonna 2016 ja se tarjoaa isännöinnin ja kiinteistökirjanpidon palveluita asunto-osakeyhtiöille. Yrityksemme kotipaikka on Rovaniemi. Yrityksessämme on aloittanut vuonna 2019 kaksi osa-aikaista työntekijää, toinen laskutuksessa sekä kirjanpidon parissa ja toinen isännöinnin asiakaspalvelussa.

Me yrittäjinä olemme kokeneita talouden alan ammattilaisia, joilla on usean vuoden kokemus taloyhtiöiden isännöinnin kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksien laatimisesta. Isännöintiasiakkainamme on tällä hetkellä erityyppisiä ja kokoisia kiinteistöjä Rovaniemeltä, Sodankylästä ja Kemijärveltä. Kirjanpitoasiakkaina meillä on tällä hetkellä eteläisin Espoosta ja pohjoisin Ylläkseltä.

Palvelumme on laadukasta ja ajattelemme ihmislähtöisesti. Ajattelemme asiakastamme. Haluamme myös parantaa isännöintialan arvostusta ja tarjota tuoretta näkökulmaa isännöinnin hoitoon.

Tarjoamme asiakkaillemme isännöinnin kokonaispalvelua tai vaihtoehtoisesti kiinteistökirjanpitopalvelua pienille taloyhtiölle, joille itse isännöitsijän valinta ei ole tarpeen. Molemmat palvelut räätälöidään teille sopivaan kuukausihintaan, jolloin yhtiölle ei muodostu piilokuluja! Kirjanpidon hinnaston näet täältä: Kiinteistökirjanpito

 


 MINNA HARJULA

Olen Minna, koulutukseltani taloushallinnon tradenomi (AMK) ja Lapin Humina Oy:n perustajayrittäjä sekä kiinteistökirjanpitäjä. Olen lähtöisin Sodankylästä.

Olen erikoistunut kiinteistökirjanpitoon ja vahvuuksiani onkin taloyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu nimenomaan asunto-osakeyhtiöiden talouden seuraamiseen ja hoitoon.
Lisäksi se takaa nopean tiedonkulun asiakkaiden ja meidän välillä, koska toiminnot ovat sähköisiä ja raportit tulostettavissa nopeasti mistä vain, jolloin ei olla aikaan ja paikkaan sidottuja.

Minuun voi olla yhteydessä kirjanpitoon sekä yritykseemme liittyvissä asioissa. Toimin myös taustavoimana isännöinnin tehtävien puolella hoitaen kirjanpidon lisäksi taloyhtiöiden vastikevalvontaa, ostoreskontraa ja maksuliikennettä.

Kiinteistökirjanpito on tarkoitettu taloyhtiöille, joille isännöitsijää ei haluta valita/valinta ei ole tarkoituksen mukaista/sen hetkinen isännöitsijä ei tee kirjanpitoa itse.

 

 


 TIMO PELTOPERÄ

Olen Timo, koulutukseltani tradenomi (AMK) ja ammatti-isännöitsijä (IAT) sekä yrittäjä. Olen työskennellyt kiinteistöpalvelualalla yli 10 vuotta. Olen syntyperäinen rovaniemeläinen. 

Olen toiminut hallinnollisena ja vastuullisena isännöitsijänä usean vuoden ajan Rovaniemellä ja lyhyen tauon jälkeen olen palannut jälleen isännöinnin tehtäviin. Isännöitäviä kohteitani ovat olleet erikokoiset kerros-, rivi-, erillistalot (asunto-osakeyhtiöt) Rovaniemellä ja Sodankylässä. Lapin Huminalla olen saanut isännöitäksi myös keskinäisiä kiinteistöosakeyhtiöitä. Isännöin kohteita tällä hetkellä Rovaniemellä, Sodankylässä ja Kemijärvellä. 

Käytössämme on monipuolinen isännöinnin ohjelmisto, joka on suunniteltu isännöinnin tehtävien hoitamiseen sekä samalla ohjelmistolla hoidamme myös kirjanpidon tilinpäätöksineen.

Minuun voi olla yhteydessä isännöintiin liittyvissä asioissa sekä tarvittaessa toimin myös taloushallinnon tehtävissä.

Isännöintipalvelu on tarkoitettu kaikille taloyhtiöille, jotka haluavat pätevän, tuoreen näkökulman omaavan isännöitsijän sekä ammattitaitoisen kirjanpitäjän talouden hoitoon.

 

 


 

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 05.04.2019

f